Ontdek je stijl

Lettervers organiseert een cursus creatief schrijven.

In deze cursus besteden we aandacht aan het schrijven van proza (verhalen). Je krijgt tips en trucs voor het vinden van inspiratie en voor het omzetten daarvan in een verhaal: je leert ongebruikelijke verbanden leggen, waardoor je tekst verrassender wordt. Je traint je ‘schrijfspieren’ met een grote variatie aan schrijfoefeningen en je krijgt de gelegenheid om je teksten voor te leggen aan anderen. Hoe reageren zij op jouw tekst? Je hoeft niet te wachten op inspiratie. De woorden stromen als vanzelf door de afwisselende oefeningen, zoals een schrijfopdracht n.a.v. een foto of een voorwerp, of een bestaand gedicht waardoor we ons laten verleiden. We slaan aan het schrijven, herschrijven een tekst in verschillende stijlen en spelen met dialogen. In iedere les behandelen we onderwerpen die relevant zijn bij het schrijven van proza.

De lessen zijn heel gevarieerd en bieden voor iedereen de mogelijkheid om zijn eigen schrijfstijl te ontdekken en uit te werken.

Iedere bijeenkomst krijg je een opdracht om thuis aan verder te werken. In de les bespreken we de teksten. We geven positief commentaar op elkaar. Plezier in schrijven staat voorop.

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van elk twee uur.

Data: 6, 13 en 20 februari, 6, 13, 20 en 27 maart en 3 april 2013
Tijd: 19.30-21.30
Locatie: Weststraat 26 4301 BX Zierikzee
Prijs: € 95 contant te voldoen op de eerste les avond of via de bank vóór de eerste les avond
Maximaal aantal deelnemers: 8
De cursus gaat door bij 5 aanmeldingen

Aanmelden via info@lettervers.nl

Tijdstip

Mocht u wel interesse hebben in de cursus, maar komt het tijdstip u echt niet uit, laat het mij dan weten. Wie weet geldt dat voor meer mensen, dan kan het tijdstip misschien aangepast worden.